Asennus ja huolto

Toimintamallimme sisältää sopivan kaihdinratkaisun kartoituksen yhdessä asiakkaan kanssa sekä asennuksen kokemuksella. Teemme myös huolto- ja korjaustöitä kaihdinratkaisuille.

Asennukset takuulla

Asennamme kaikki toimittamamme kaihdinratkaisut ammattitaidolla. Haastaviin kohteisiin hyödynnämme luovuuttamme, jota olemme erikoisratkaisuissa toteuttaneet. Asennustyö sisältyy myös tuotteen mukaiseen takuuaikaan.

Huollamme ja vaihdamme kaihtimien ja markiisien mekanismeja, nivelvarsia ja kankaita sekä kääntö- ja nostomoottoreita. Kutsu asiantuntija paikalle, niin tarkastellaan yhdessä huoltamisen ja korjaamisen vaihtoehtoja. Kaihtimia voi ja kannattaa tiettyyn rajaan asti huoltaa!

Valitse asennuspalvelu; vaivaton ja miellyttävä vaihtoehto!

Suomalainen

Kotimaista käsityötä
Avainlipputuote.

Takuu

Tuotteilla jopa 5-vuoden takuu asennettuna.

Rahoitus

Kaikki tuotteet ja palvelut saatavilla myös rahoituksella.

Tutustu tuotteisiimme

Kiinteistön ulkopuolelle asennettavat kaihtimet ja markiisit ovat joko käsi- tai sähkökäyttöisiä. Kaihtimet kestävät oikealla sijoittelulla kaikki Suomen olosuhteet ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Kiinteistön sisäpuolelle asennettavia kaihtimia on paljon erilaisia niin käsi- kuin sähkökäyttöisinä. Kangasvaihtoehtoina on pimentävät, peittävät sekä screenit.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai arviokäynti kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8 – 16.30