Sähkökäyttöinen markiisi terassille

Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tyylikkyyttä ja monipuolisuutta: Sunlocin markiisit ovat saatavilla laajalla värivalikoimalla, joka mahdollistaa niiden sulautumisen saumattomasti ympäristöönsä. Olipa tyylisi moderni, perinteinen tai minimalistinen, meiltä löytyy markiisi, joka täydentää ulkoasusi täydellisesti.

Älykkäät toiminnot: Korkealaatuisten markiisiemme sähköisesti ohjattavat ominaisuudet tuovat mukavuutta ja huolettomuutta elämääsi. Voit helposti säätää markiisin avautumista ja sulkeutumista etänä, tarpeen mukaan. Lisäksi tuuli- ja aurinkoautomatiikka takaavat sen, että markiisi reagoi automaattisesti ympäristöolosuhteisiin, varmistaen optimaalisen suojan.

Mittatilaustyö ja asennuspalvelu: Jokainen markiisimme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin varmistamme täydellisen istuvuuden ja tyytyväisyyden lopputulokseen. Asentajamme huolehtii markiisisi vaivattomasta asennuksesta, jotta voit nauttia siitä huolettomasti heti alusta alkaen.

Sähköllä toimiva aurinkosuoja: Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on erittäin helppokäyttöinen ja siksi suojautuminen auringolta on helppoa ja käytännöllistä. Markiisi joustaa tarpeesi mukaan ja jopa automaattisesti auringon ja tuulen mukaan. Voit samalla säästää sähkölaskussa, kun kotisi ei lämpene auringon säteistä!

Sunlocin aurinkosuojat ovat investointi kodin ja elämänlaadun parantamiseen. Anna markiisien tuoda mukavuutta ja tyylikkyyttä arkeesi. Mittatilauksena tehtävän sähkökäyttöisen markiisin hinta selviää jättämällä yhteydenottopyynnön täältä.

Jaa artikkeli myös muille!

Lue seuraavaksi

26.3.2024
  Onko haaveissasi moottoroitu pimennysverho, mitä voit ohjata sängystä tai vaikkapa olohuoneen sohvalta? Sunlocilta löydät halutessasi paljon enemmän kuin vain perinteisen pimennysverhon. Sunlocin pimennysverhot on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin odotuksesi….
14.2.2024
Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit…

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai arviokäynti kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8 – 16.30