Moottoroitu pimennysverho mittatilauksena.

 

Onko haaveissasi moottoroitu pimennysverho, mitä voit ohjata sängystä tai vaikkapa olohuoneen sohvalta? Sunlocilta löydät halutessasi paljon enemmän kuin vain perinteisen pimennysverhon.

Sunlocin pimennysverhot on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin odotuksesi. Käytännöllisen rullaverhomekanismin ansiosta voit säädellä valon määrää huoneessa vaivattomasti puhelimen tai kaukosäätimen avulla ja ajastustoiminnon avulla voit nukkua yöt täydellisessä pimeydessä ja silti herätä joka aamu pirteänä auringon valossa kylpien (jos aurinko paistaa, sitä mekään emme voi taa’ta).

Kaikki Sunlocin rullaverhot valmistetaan mittatilaustyönä, jotta jokainen verho sopii täydellisesti juuri sinun ikkunaasi. Mikä parasta, meiltä saat pimennysverhot myös ympärikoteloituna, jolloin valoa ei pääse edes verhokankaan ja ikkunakarmin välistä huoneeseen! Tämä takaa täydellisen pimennyksen huoneeseen ilman valonpilkahduksiakaan.

Sunlocin moottoroitu pimennysverho ei ole vain kodin sisustuselementti, vaan se on investointi omaan mukavuuteen, hyviin yöuniin ja hyvinvointiisi.

Nukahtaminen helpottuu ja yönunen laatu paranee huomattavasti pimeässä, koska keho erittää tällöin paremmin melatoniinia eli yöhormonia. Valo vaikuttaa siis vuorokausirytmiisi, sillä valoisassa melatoniinin tuotanto vähenee ja stressihormonin määrä lisääntyy.

Varsinkin keväisin auringonvalon lisäännyttyä saatat huomata olevasi väsyneempi vaikka periaatteessa valon määrän lisääntymisen tuntuisi piristävän. Ihmiset reagoivat valoon eri tavalla, mutta monelle keväinen auringonvalo aiheuttaa enemmän väsymystä, koska huomaamatta yöunien laatu on huonontunut.

Saatat kyllä nukahtaa helposti mutta yöunesi ei olekaan laadukasta ja palaudut huonommin. Kaikille ei ole ongelma nukahtaa tai nukkua valoisassa huoneessa, mutta unenlaatu on kuitenkin todennäköisesti heikompaa kuin pimeässä huoneessa.

 

Asia on kuitenkin ratkaistavissa laadukkailla pimennysverhoilla, Hyviä unia!

Tutustu sunlocin pimennysverhoihin lisää ja tilaa omasi suoraan verkkokaupastamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan alapuolen yhteydenottolomakkeesta.

Jaa artikkeli myös muille!

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä rohkeasti lisää tuotteistamme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Voit myös pyytää tarjouksen tai varata arviokäynnin kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

OLEMME LOMALLA 1.-5.7.2024

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8:00 – 16:30

Lue seuraavaksi

26.3.2024
  Onko haaveissasi moottoroitu pimennysverho, mitä voit ohjata sängystä tai vaikkapa olohuoneen sohvalta? Sunlocilta löydät halutessasi paljon enemmän kuin vain perinteisen pimennysverhon. Sunlocin pimennysverhot on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin odotuksesi….
14.2.2024
Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit…