Sähkökäyttöinen Screen rullaverho josta näkee ulos mutta ei sisälle!

Eleganssia ja Mukavuutta: Sähkökäyttöinen Screen Rullaverho mittatilauksena!

Modernia ja helppoa suojautumista auringon kuumuutta ja häikäisyä vastaan – sähkökäyttöinen Screen rullaverho! Tämä innovatiivinen rullaverho yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja mukavuuden tarjoten modernin ratkaisun auringonvaloa ja -lämpöä vastaan.

Tyylikäs Design: Screen rullaverhon tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii vaivattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Ohut ja kevyt profiili antaa ikkunoillesi ilmeikkään ulkonäön, ja saatavilla olevat kymmenet eri väri- ja kangasvaihtoehdot mahdollistavat yksilöllisen ilmeen luomisen.

Auringonsuojaa ja Yksityisyyttä: Verhokangas on valmistettu erityisestä Screen materiaalista, joka suodattaa auringolta säilyttäen samalla näkymän ulos. Näin voit nauttia yhtä aikaa valoisasta tilasta, näkymästä ulos, yksityisyydestä ja viileämmästä sisäilmasta!

Paranna kotisi akustiikkaa: Suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus tekee kodistasi valoisan ja ilmavan. Monesti tämä aiheuttaa myös kaikumista, mikä voi olla haitallista ja epämiellyttävää. Sunlocin rullaverho-mekanismit on saatavilla myös suurikokoisiin ikkunoihin ja laajasta kangasvalikoimasta löytyy erittäin hyvin kaikumista estäviä materiaaleja. Jos kaikuminen häiritsee, Sunloc voi auttaa sinua!

Kymmeniä Kangasvaihtoehtoja: Räätälöi verhon ulkonäkö omaan makuusi valitsemalla kymmenien eri kangasvaihtoehtojen joukosta. Löydä juuri se oikea sävy ja kangas, joka täydentää tilasi ilmettä ja lisää persoonallisuutta.

Sunlocin tarjoamista rullaverhoista ja muista tuotteista saat lisätietoa täältä!

Sähköinen Helppous: Perinteisten verhojen narut ja sauvat ovat oikeissa paikoissa oikein asennettuna oikein toimivia ratkaisuja. Sähkökäyttöiset rullaverhot toimivat kuitenkin erittäin vaivattomasti, tyylikkäästi ja helposti. Kaukosäädin antaa sinulle täyden hallinnan verhonvliikkeistä. Voit mukauttaa valon määrää, avata tai sulkea verhon, ja ohjata useita verhojavsamanaikaisesti kätevästi yhdestä paikasta.

Sähkökäyttöisiä rullaverhoja ohjataan kaukosäätimellä yksitellen tai kaikkia yhdessä!

Peittävät Verhot: Kaipaatko täydellistä yksityisyyttä tai haluatko estää auringonvalon täysin? Valitse peittävät verhot, jotka hyödyntävät samaa sähköistä mekanismia kuin Screen rullaverho. Voit vaivatta sulkea tai avata verhot tarpeen mukaan ja säätää tilan valaistusta juuri haluamallasi tavalla.

Pimennysverhot: Voit saada myös täydellisen pimennyksen huoneeseen valitsemalla sähkökäyttöiset pimennysverhot. Tämä ratkaisu on ihanteellinen esimerkiksi makuuhuoneeseen, missä haluat täydellistä pimeyttä nukkuaksesi rauhallisesti. Säädä pimennysverhojen liikkeitä helposti kaukosäätimellä.

Säästä sähkölaskussa: Valitsemalla oikean kankaan oikean paikkaan yhdessä Sunlocin ammattilaisten kanssa, säästät myös sähkölaskussa, kun et tarvitse esimerkiksi ilmalämpöpumppua viilentämään auringon lämmittämää sisäilmaa. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten ikkunan ulkopuolelle asennettava IP-luokituksin varustettu sähkökäyttöinen mekanismi, joihin saatavat kankaat estävät jopa 96% auringon aiheuttamasta lämpeämisestä! Sunlocin kaihdinratkaisuilla parannat siis mukavuutta merkittävästi niin kotona kuin työpaikoilla!

Tilaa rullaverhot suoraan kotiovellesi Sunlocin verkkokaupasta tai jätä yhteydenottopyyntö ja laitetaan yhdessä kaihdinasiat kuntoon. Myös asennettuna!

 

 

 

Jaa artikkeli myös muille!

Lue seuraavaksi

26.3.2024
  Onko haaveissasi moottoroitu pimennysverho, mitä voit ohjata sängystä tai vaikkapa olohuoneen sohvalta? Sunlocilta löydät halutessasi paljon enemmän kuin vain perinteisen pimennysverhon. Sunlocin pimennysverhot on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin odotuksesi….
14.2.2024
Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit…

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai arviokäynti kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8 – 16.30