Rulla- ja lamellikankaiden materiaalit ja ominaisuudet

Kankaiden toiminnallisuus lyhyesti:

  • Screen-kankaasta läpituleva valo ja lämpö heikentyvät kankaaseen niin, että iholla ei tunne suoraa lämpöä / kuumuutta. Screen-kankaasta näkee itse ulos, mutta ulkoa ei näe sisälle. Pimeimpään vuodenaikaan, kun sisällä on valaistus, asetelma kääntyy toisinpäin; sisälle näkee. Valaistuksella voi kuitenkin vaikuttaa sisälle näkyvyyteen. Jos kaihtimen lähellä katossa on esimerkiksi spot-valaisin kytkettynä päälle, sisälle näkee merkittävän paljon vähemmän, jos lainkaan.  Suurimman ajan vuodesta Screen-kangas siis antaa myös yksityisyyttä.

  • Peittävä kangas tuo yksityisyyttä. Siitä ei näe läpi, mutta valo kuitenkin läpäisee kankaan. Tämä on tavanomaisin rulla- ja lamellikaihdinkangas.

  • Pimentävästä kankaasta ei näe läpi, eikä myöskään valo läpäise sitä. 

Taulukko_3.0

Kangasmalleja:

Tutustu tuotteisiimme

Kiinteistön ulkopuolelle asennettavat kaihtimet ja markiisit ovat joko käsi- tai sähkökäyttöisiä. Kaihtimet kestävät oikealla sijoittelulla kaikki Suomen olosuhteet ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Kiinteistön sisäpuolelle asennettavia kaihtimia on paljon erilaisia niin käsi- kuin sähkökäyttöisinä. Kangasvaihtoehtoina on pimentävät, peittävät sekä screenit.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai arviokäynti kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8 – 16.30