Peittävät vekkikaihtimet

Peittävät vekkikaihtimet tarjoavat elegantin ja käytännöllisen tavan hallita valoa ja yksityisyyttä kotona tai toimistossa. Nämä korkealaatuiset kaihtimet on valmistettu kankaasta, joka päästää valoa läpi, mutta ei ole läpinäkyvä. Tämä ominaisuus tekee peittävistä vekkikaihtimista ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa halutaan säilyttää valoisa ja avara tunnelma, mutta samalla suojata yksityisyyttä. Kaihtimia voidaan säätää mihin kohtaan tahansa ikkunaa, mikä mahdollistaa tarkan valon määrän säädön juuri halutulla tavalla. Kangasta nostetaan ja lasketaan käsin kaihtimen profiileihin kiinnitetyistä kahvoista, mikä tekee säätämisestä helppoa ja intuitiivista.

Peittävät vekkikaihtimet asennetaan pääsääntöisesti ikkunan pintaan, mutta ne eivät sovellu parvekelaseihin. Korkealaatuinen kangas päästää valon pehmeästi läpi ilman läpinäkyvyyttä, säilyttäen yksityisyyden ja luoden miellyttävän valaistuksen huoneeseen. Tämä tekee niistä erityisen hyödyllisiä tiloissa, kuten makuuhuoneessa, olohuoneessa tai toimistossa, joissa halutaan yhdistää valoisuus ja yksityisyys. Helppokäyttöisyys, tyylikäs muotoilu ja kestävä materiaali tekevät peittävistä vekkikaihtimista pitkäikäisen ja kauniin valinnan, joka parantaa tilan viihtyisyyttä ja toimivuutta.

Mittaus: Mitataan lasin tai aukon tarkkamitta, josta vähennetään 3mm leveys- ja korkeussuunnassa. Huomio; kiinteässä ikkunassa mitataan karmin leveys ylhäältä, keskeltä ja alhaalta. Näiden pienimmästä välistä vähennetään se 3mm.

Vekkikaihtimet ja muut aurinkosuojat saat Sunlocilta aina mittatilauksena!

Voit maksaa tilauksesi myös pienemmissä erissä valitsemalla kassalla maksutavaksi SVEA erämaksun.
Lue lisää SVEA rahoituksesta.

 

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Kaihtimilla ja mekanismeilla on kahden vuoden takuu!

Lisätiedot

Paino3,4 kg (kilogramma)
Kankaan väri

Musta (1999), Tummanharmaa (1650), Valkoinen (0204)

Vekkikaihtimen mekanismiväri

Antrasiitin harmaa, Valkoinen

Asennustapa

Seinään, Kattoon

Mitat

Kaihtimen kokonaisleveys.

Kappalehinta

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä rohkeasti lisää tuotteistamme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Voit myös pyytää tarjouksen tai varata arviokäynnin kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

OLEMME LOMALLA 1.-5.7.2024

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8:00 – 16:30