Sälekaihtimet

Sälekaihtimet on perinteinen hyväksi havaittu tapa suojautua auringon häikäisyä vastaan ja saavuttaa yksityisyyttä. Nykyään sille löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, mutta sälekaihdin on säilyttänyt suosionsa edullisena ja toimivana ratkaisuna.

Katso myös Sunlocin muut kaihdinratkaisut!

 

  • Joko käsi- tai sähkökäyttöisiä.
  • Sähkökäyttöiset sälekaihtimet ovat 12V käyttöjännitteellä ja voidaan varustaa joko akulla tai muuntajalla ja niitä ohjataan joko kaukosäätimellä tai kännykällä.
  • Valmistetaan aina mittatilauksena ja niiden säleleveydet ovat vakiot: 16mm, 25mm (yleisin), 35mm ja 50mm.
  • Peruskaihtimien sälemateriaali on alumiini. Nostonarujen kaihdinkohtainen määrä määräytyy kaihtimen leveyden mukaan.
  • 25mm sälekaihtimien värivaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia, mukaan luettuna reikäsäle. Muiden säleleveyksien värivaihtoehtoja selvästi vähemmän.
  • Asennetaan joko ikkunan väliin tai pintaan. Väliin asennettavat kaihtimet ovat varustettavissa integroidulla säätimellä, jolloin käyttönarut ja -tangot jäävät ikkunakarmin taakse piiloon.
  • Saatavilla myös komposiittina tai puisena (lehmus). Komposiittikaihtimet soveltuvat myös kosteisiin olosuhteisiin. Komposiitti- ja puusälekaihtimien säleleveydet 25mm, 35mm ja 50mm.

 

Sälekaihtimet tilattavissa nyt myös verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä rohkeasti lisää tuotteistamme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Voit myös pyytää tarjouksen tai varata arviokäynnin kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

OLEMME LOMALLA 1.-5.7.2024

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8:00 – 16:30