Tahoma-kaihdinohjaus

Tahoma -modeemi on uusi tapa kaihtimien ja verhojen ohjaukseen. Nauti Somfyn moottoroitujen ratkaisujen ohjauskokemuksesta älypuhelimella, ja maksimoi niiden monet edut: valon hallinta, yksityisyys ja käyttömukavuus. Pystyt nyt hallitsemaan kaikkia Somfyn moottoroituja tuotteita, kuten verhoja, kaihtimia ja screenkaihtimia. Kaihtimien ohjaus ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Tahoma-modeemi soveltuu myös pistorasioiden ja valojen älykkääseen etäohjaamiseen.

Kolme päätoimintoa

Kodin toimintatila (keskittäminen)

Avaa ja sulje kaikki kaihtimet ja verhot helposti älypuhelimen klikkauksella. Luo 4 itse nimeämää-si toimintatilaa järjestelmään yhdistettyjen kaihdinten ja verhojen ohjaamiseksi yhtä aikaa. Esim. ”takaisin kotona”, ”aurinkosuojaskenaario” tai ”yksityisyys”.

Yhdellä klikkauksella avaat tai suljet kaikki kaihtimet ja verhot ja sytytät tai sammutat valot.

Ajastin

Ajasta kaihdinten avautuminen ja sulkeutuminen valitsemasi kellonajan ja viikonpäivän mukaan. Käyttömukavuuden lisäksi sillä annetaan myös mielikuva paikallaolosta, vaikket ole kotona.

Kaihdinten, verhojen ja valojen ohjelmointi tietty-ihin aikoihin joka päivä simuloimaan paikallaoloa.

Tunnelman toisto

Tallenna kaihdinten, verhojen ja valojen asennot, jotta voit palauttaa mielihetkesi takaisin vain yhdellä klikkauksella!

Toista ohjelmoidut tunnelmat yhdellä klikkauksella. Toistamalla esimerkiksi ”elokuvaillan” tunnelman olohuoneen verhot sulkeutuvat ja valot syttyvät.

Tutustu tuotteisiimme

Kiinteistön ulkopuolelle asennettavat kaihtimet ja markiisit ovat joko käsi- tai sähkökäyttöisiä. Kaihtimet kestävät oikealla sijoittelulla kaikki Suomen olosuhteet ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Kiinteistön sisäpuolelle asennettavia kaihtimia on paljon erilaisia niin käsi- kuin sähkökäyttöisinä. Kangasvaihtoehtoina on pimentävät, peittävät sekä screenit.

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä rohkeasti lisää tuotteistamme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Voit myös pyytää tarjouksen tai varata arviokäynnin kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

OLEMME LOMALLA 1.-5.7.2024

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8:00 – 16:30