Sähkökäyttöinen Screen rullakaihdin, sisälle tai ulos!

Eleganssia ja Mukavuutta: Sähkökäyttöinen Screen Rullakaihdin mittatilauksena!

Modernia ja helppoa suojautumista auringon kuumuutta ja häikäisyä vastaan – sähkökäyttöinen Screen rullakaihdin! Tämä innovatiivinen rullaverho yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja mukavuuden tarjoten modernin ratkaisun auringonvaloa ja -lämpöä vastaan.

Tyylikäs Design: Screen rullakaihtimen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii vaivattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Ohut ja kevyt profiili antaa ikkunoillesi ilmeikkään ulkonäön, ja saatavilla olevat kymmenet eri väri- ja kangasvaihtoehdot mahdollistavat yksilöllisen ilmeen luomisen.

Auringonsuojaa ja Yksityisyyttä: Kaihtimen kangas on valmistettu erityisestä Screen materiaalista, joka suodattaa auringolta säilyttäen samalla näkymän ulos. Näin voit nauttia yhtäaikaa valoisasta tilasta, näkymästä ulos, yksityisyydestä ja viileämmästä sisäilmasta!

Paranna kotisi akustiikkaa: Suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus tekee kodistasi valoisan ja ilmavan. Monesti tämä aiheuttaa myös kaikumista, mikä voi olla haitallista ja epämiellyttävää. Sunlocin rullakaihdin-mekanismit on saatavilla myös suurikokoisiin ikkunoihin ja laajasta kangasvalikoimasta löytyy erittäin hyvin kaikumista estäviä materiaaleja. Jos kaikuminen häiritsee, Sunloc voi auttaa sinua!

Kymmeniä Kangasvaihtoehtoja: Räätälöi kaihtimen ulkonäkö omaan makuusi valitsemalla kymmenien eri kangasvaihtoehtojen joukosta. Löydä juuri se oikea sävy ja kangas, joka täydentää tilasi ilmettä ja lisää persoonallisuutta.

Sunlocin tarjoamista rullakaihtimista ja muista tuotteista saat lisätietoa täältä!

Sähköinen Helppous: Perinteisten kaihtimien narut ja sauvat ovat oikeissa paikoissa oikein asennettuna oikein toimivia ratkaisuja. Sähkökäyttöiset aurinkoverhot toimivat kuitenkin erittäin vaivattomasti, tyylikkäästi ja helposti. Kaukosäädin antaa sinulle täyden hallinnan kaihtimen liikkeistä. Voit mukauttaa valon määrää, avata tai sulkea kaihtimen, ja ohjata useita kaihtimia samanaikaisesti kätevästi yhdestä paikasta.

Sähkökäyttöisiä rullakaihtimia ohjataan kaukosäätimellä yksitellen tai kaikkia yhdessä!

Peittävät Verhot: Kaipaatko täydellistä yksityisyyttä tai haluatko estää auringonvalon täysin? Valitse peittävät verhot, jotka hyödyntävät samaa sähköistä mekanismia kuin Screen rullaverho. Voit vaivatta sulkea tai avata verhot tarpeen mukaan ja säätää tilan valaistusta juuri haluamallasi tavalla.

Pimennysverhot: Voit saada myös täydellisen pimennyksen huoneeseen valitsemalla sähkökäyttöiset pimennysverhot. Tämä ratkaisu on ihanteellinen esimerkiksi makuuhuoneeseen, missä haluat täydellistä pimeyttä nukkuaksesi rauhallisesti. Säädä pimennysverhojen liikkeitä helposti kaukosäätimellä.

Säästä sähkölaskussa: Valitsemalla oikean kankaan oikean paikkaan yhdessä Sunlocin ammattilaisten kanssa, säästät myös sähkölaskussa, kun et tarvitse esimerkiksi ilmalämpöpumppua viilentämään auringon lämmittämää sisäilmaa. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten ikkunan ulkopuolelle asennettava IP-luokituksin varustettu sähkökäyttöinen mekanismi, joihin saatavat kankaat estävät jopa 96% auringon aiheuttamasta lämpeämisestä! Sunlocin kaihdinratkaisuilla parannat siis mukavuutta merkittävästi niin kotona kuin työpaikoilla!

Tilaa rullakaihtimet suoraan kotiovellesi Sunlocin verkkokaupasta tai jätä yhteydenottopyyntö ja laitetaan yhdessä kaihdinasiat kuntoon. Myös asennettuna!

 

 

 

Jaa artikkeli myös muille!

Lue seuraavaksi

14.2.2024
Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit…
12.2.2024
Eleganssia ja Mukavuutta: Sähkökäyttöinen Screen Rullakaihdin mittatilauksena! Modernia ja helppoa suojautumista auringon kuumuutta ja häikäisyä vastaan – sähkökäyttöinen Screen rullakaihdin! Tämä innovatiivinen rullaverho yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja mukavuuden tarjoten…

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tai arviokäynti kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8 – 16.30