Monipuoliset kaihdinratkaisut asennettuna Sunlocilta

Inspiraatio

Julkaisemme tällä sivustolla blogi-tekstejä eri tuotekategorioista ja vinkkejä kaihdinratkaisuihin.

26.3.2024
  Onko haaveissasi moottoroitu pimennysverho, mitä voit ohjata sängystä tai vaikkapa olohuoneen sohvalta? Sunlocilta löydät halutessasi paljon enemmän kuin vain perinteisen pimennysverhon. Sunlocin pimennysverhot on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin odotuksesi….
14.2.2024
Sunlocin terassimarkiisi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja mittatilaustyönä räätälöityä suunnittelua. Sähkökäyttöinen terassimarkiisi on kätevä aurinkosuoja, kun haluat suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä. Valikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot, jotta voit…

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä rohkeasti lisää tuotteistamme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Voit myös pyytää tarjouksen tai varata arviokäynnin kohteeseenne jättämällä yhteystietosi. Vastaamme nopeasti!

Sunloc Oy

Voimatie 1 A4
90440 KEMPELE

Toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

+358 44 744 5291
+358 44 735 4963
myynti@sunloc.fi

OLEMME LOMALLA 1.-5.7.2024

Myymälämme ja Showroom avoinna:

ma-pe klo 8:00 – 16:30

Kaikki aurinkosuojatuotteet saman katon alta! Sähkökäyttöiset markiisit, rullaverhot, rullakaihtimet, screen rullaverhot sähköllä tai ilman, lamelliverhot, lamellikaihtimet, vekkikaihtimet, verhokiskot, sälekaihtimet, ZIP-rullakaihtimet ulos, kalvotukset ikkunaan. Kaikki mittatilauksena! Laadukas asennuspalvelu.